Увага!

18+

Вам вже виповнилось 18 років?

Так Hi

Виробництво

Головна | Виробництво | Виробництво

Виробництво

На заводі «Нова Баварія» існує традиція виробництва пива, що історично склалася, дотримання якої дозволяє нам отримувати продукцію з особливими смаковими якостями, традиційно властивими тільки пиву «Нова Баварія».

Німецьке обладнання
Все обладнання для виробництва пива - німецького виробництва. Всередині обладнання бродіння та дозрівання пива відбуваються у стерильних умовах, що дозволяє зберегти чистий смак та якість кінцевого продукту, а також підвищити стійкість готового пива.

Солод

Приготувати хороший якісний солод – це велике мистецтво. На пивзаводі «Нова Баварія» є своя солодовня, що дозволяє нам готувати солод високої якості із добірного ячменю пивоварних сортів. Він буває: світлий, темний та карамельний. Від солоду буде залежати тип пива, його кількість та якість.

Хміль

Вишуканий аромат хмелю утворюється завдяки хмелевим ефірним оліям. Чистота його аромату залежить від якості хмелю і хмелепродуктів. Ми використовуємо для виробництва пива «Нова Баварія» найкращі вітчизняні та європейські сорти хмелю.

Вода

За допомогою спеціального методу фільтрації з води видаляються зайві солі та мінеральні речовини, що дозволяє зробити її більш м'якшою та використовувати під час виробництва пива.

Пивні дріжджі

Важливий партнер пивовару, тому що без них не можна отримати пиво. Якість пива залежить від дріжджів, які забезпечують процес бродіння, а пивовар, в свою чергу, створює їм оптимальні умови.

Кожен етап виробництва під контролем

1. Приготування пивного сусла

Сусло готується таким чином, щоб його хімічний склад повністю забезпечував життєдіяльність дріжджів та смак пива. У варильному цеху закладаються специфічні смакові якості кожного сорту виробленого пива.
Приготування пивного сусла складається з наступних стадій:

  • дроблення солоду;
  • приготування затору;
  • фільтрація затору;
  • кип’ятіння сусла з хмелем;
  • освітлення та охолодження сусла.
1

2. Освітлення та охолодження пивного сусла

Сусло готується таким чином, щоб його хімічний склад повністю забезпечував життєдіяльність дріжджів та смак пива. У варильному цеху закладаються специфічні смакові якості кожного сорту виробленого пива.
Метою охолодження та освітлення сусла є зниження температури, насичення його киснем повітря й осадження завислих частинок, які називають бруком. Вони складаються із великих частинок розміром 30-80 мкм, які дещо важчі, ніж сусло і зазвичай добре і щільно осаджуються, якщо їм дати для цього достатньо часу.

2

3. Бродіння та дозрівання пива

Бродіння та дозрівання – це процеси які за допомогою дріжджів перетворюють пивне сусло на пиво. У великих емальованих місткостях пиво дозріває при температурі 0° С. Підвали, в яких проходить цей процес закладено на глибині 7 метрів ще 130 років тому.
Існують різні способи ведення даного процесу, але класична технологія з роздільним бродінням і добродінням завжди дозволяє отримати продукт, який відповідає уявленням, що історично склалися, про смак пива.

3

4. Фільтрування пива

Після закінчення дозрівання – отримуємо готовий напій, але його зовнішній вигляд не відповідає тим вимогам, до яких звик споживач. Нефільтроване пиво містить речовини, що надають каламутності напою. Щоб отримати прозорий янтарний напій, що іскриться, пиво фільтрують. Для фільтрування пива використовується фільтр, який дозволяє отримати прозорий та стійкий продукт.

4

5. Розлив пива

Щоб забезпечити всі потреби покупців, пиво розливається в різну тару: ПЕТ-пляшки різної місткості та кеги.

5

Продукція в кегах

в
кегах

КЕГИ

Розлив проходить на автоматичній лінії європейського виробництва. Об’єми: 30л та 50л.

Дивитися всю продукцію

КЕГИ

Розлив проходить на автоматичній лінії європейського виробництва. Об’єми: 30л та 50л.

Дивитися всю продукцію

КЕГИ

Розлив проходить на автоматичній лінії європейського виробництва. Об’єми: 30л та 50л.

Дивитися всю продукцію

КЕГИ

Розлив проходить на автоматичній лінії європейського виробництва. Об’єми: 30л та 50л.

Дивитися всю продукцію

КЕГИ

Розлив проходить на автоматичній лінії європейського виробництва. Об’єми: 30л та 50л.

Дивитися всю продукцію

КЕГИ

Розлив проходить на автоматичній лінії європейського виробництва. Об’єми: 30л та 50л.

Дивитися всю продукцію

Лінійка продукції

Пиво
Нова
Баварія

ПЕТ-ТАРА

Розлив проходить на автоматичній лінії європейського виробництва продуктивністю 12000 та 8000 пляшок/год. Об’єми: 1,5л та 2,0л.

Дивитися всю продукцію

ПЕТ-ТАРА

Розлив проходить на автоматичній лінії європейського виробництва продуктивністю 12000 та 8000 пляшок/год. Об’єми: 1,5л та 2,0л.

Дивитися всю продукцію

ПЕТ-ТАРА

Розлив проходить на автоматичній лінії європейського виробництва продуктивністю 12000 та 8000 пляшок/год. Об’єми: 1,5л та 2,0л.

Дивитися всю продукцію